Op vrijdag 18 juni tussen 19.00 – 20.00 uur, signeert Theo Uphus, journalist van de website voetbal247.nl, zijn boek ‘Over voetbal gesproken’ bij Bruna, De Ziel, Bunschoten-Spakenburg. Het boek bevat74 vlot geschreven voetbalverhalen en wordt ingeleid door Hans Kraay jr. Daarbij een mooi verslag van de klassieker der amateurs: SV Spakenburg – V.V. IJsselmeervogels, zowel een aan de Blauwe als een aan de Rode kant. In de selectie van de bondscoach amateurvoetbal zijn spelers opgenomen van beide clubs: Ralph Hovenstadt, Danny van den Meiracker, Berry Powel, Jaimy Schaap en Leon ter Wielen.
Uphus doet verslag van memorabele wedstrijden uit de Tweede en Derde Divisie en van zijn buitenlandse avonturen. Als ware groundhopper bezocht hij o.a. Liverpool FC , Real Madrid, Borussia Dortmund en Juventus, maar ook kleinere clubs als Dukla Praag, KV Mechelen, Kilmarnock en Dynamo Dresden.
‘Over voetbal gesproken’ is hét perfecte cadeau voor Vaderdag!

Vorig artikelVoorbereiden inbreiding grafheuvel De Akker
Volgend artikelVV Eemdijk