De gemeente Bunschoten krijgt een vaccinatielocatie. In juni wordt er een tijdelijke vaccinatielocatie in sporthal De Toekomst ingericht. Het vaccineren gebeurt één dag per week op de dinsdag en startop 29 juni 2021. Maar let wel op: we zijn en blijven hiervoor afhankelijk van de levering van de vaccins.
De GGD regio Utrecht wil graag dat iedereen zoveel mogelijk dichtbij huis terecht kan voor een vaccinatieprik en opent daarom gefaseerd meer locaties, omdat er nu genoeg vaccins op voorraad zijn. Een belangrijke eis is dat de vaccinatie op een geordende en professionele wijze, conform richtlijn, kan worden uitgevoerd. Sporthal De Toekomst bleek hiervoor het meest geschikt.
Wilt u meer weten over de vaccinatie? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 030 – 6305400.

Vorig artikelSkyline Bunschoten-Spakenburg
Volgend artikelPilot loodvrij vissen Eem