De coronacrisis heeft bij veel ondernemers gezorgd voor grote gevolgen voor hun bedrijfsvoering. Misschien bent u wel een van die ondernemers. Als dat zo is, wil de gemeente Bunschoten u graag helpen.Daarvoor werkt de gemeente samen met het Geldloket Amersfoort, het startpunt voor ondernemers in zwaar weer.

Is het gezien de situatie verstandig om ondernemer te blijven of is het toch beter om ermee te stoppen? Er kunnen verschillende vragen en dilemma’s zijn. Bij het Geldloket kunt u, als ondernemer in Bunschoten, gratis advies krijgen.

Met hun kennis op het gebied van financiën, sociale voorzieningen en regelgeving zijn ze u graag van dienst. Ook werken zij samen met verschillende organisaties, zodat u de juiste hulp krijgt. Wilt u zeker weten dat u niets over het hoofd ziet? Wacht niet tot de problemen zich ‘vanzelf’ oplossen, maar maak vandaag nog een afspraak via www.geldloket.nl of bel naar 033 – 800 9970.

Vorig artikelThe Glory of our local costume
Volgend artikelGeen link tussen waterkwaliteit en dood van koeien