Zaterdag 26 juni werd de nieuwe kleinschalige woonzorgvoorziening Lindenhorst burgemeester Melis van de Groep feestelijk geopend. Deze woonvorm is bedoeld voor mensen met dementie in buurtschap Zevenhuizen(vanouds Hoogland) in de Gemeente Bunschoten. Het huis ligt in een omgeving met statige boerderijen (lintbebouwing).
In het huis wonen straks 28 bewoners die 24-uurszorg ontvangen. Familie ontvangt een sleutel waarmee ze op elk moment binnen kunnen lopen en altijd welkom zijn. Het huis staat midden in de samenleving en zal ook een open huis zijn voor de buurt en anderen uit de omgeving.
De bewonerskamers in het huis worden voorzien van gordijnen, wand en vloerafwerking, de toekomstige bewoners richten het eigen appartement zelf in.

Vorig artikelLandelijke tuinvlindertelling
Volgend artikelMS collectant komt langs!