In februari is gestart met renovatiewerkzaamheden op begraafplaats Memento Mori in het gebied achter het monumentaal gedeelte. Sinds kort zijn deze werkzaamheden afgerond.
Als eerst is de drainage gerenoveerden verbeterd. Ook zijn de asfaltpaden vernieuwd, inclusief het hoofdpad, de grafmonumenten rechtgezet en is het gedeelte waar de werkzaamheden hebben plaatsgevonden ophoogd.
Op dit moment worden de beukenhagen op begraafplaats Memento Mori gesnoeid. Volgende week gebeurt dit op De Akker. In augustus worden op beide begraafplaatsen de taxushagen geknipt. Ook worden de achtergelaten spullen achter de grafmonumenten verwijderd en tot september opgeslagen, voor Memento Mori, bij de dienstingang aan de Stadsgracht en, voor De Akker, bij het beheerdersgebouw aan de kant van de Oostelijke Randweg.

Vorig artikelMeander introduceert 4 klantbeloften
Volgend artikelZomermaaldag in de polder.