Zaterdag 10 juli begint IJsselmeervogels de oefencampagne tegen De Graafschap.
Omdat er nog steeds beperkingen gelden qua toeschouwersaantal bij het amateurvoetbal, is er geen kaartverkoop. De toegangis gratis voor leden en sponsoren.
Alle bezoekers (dus ook de jeugd) moeten zich registreren; dat betekent dat iedere bezoeker naam, contactgegevens en een gezondheidsverklaring moet invullen. Dat kan vanaf later deze week online alleen voor sponsoren en leden van IJsselmeervogels. Je krijgt dan een (gratis) ticket per e-mail thuisgestuurd.

Voor de supporters van De Graafschap zijn er 90 kaarten beschikbaar. Deze worden via De Graafschap verspreid.
Voor eventuele andere belangstellenden geldt dat als er nog capaciteit is op het sportpark, op de wedstrijddag bij de hoofdingang (vanaf 14:00 uur) de resterende kaarten aangeboden zullen worden, na invullen van het registratieformulier.

Vorig artikelAlternatieve Schoolsportdag
Volgend artikelMaandelijkse telling vogels bij plasjes Vitens Westdijk