Vanaf zaterdag 10 juli beleven de bezoekers Zomeravonden in DierenPark Amersfoort. Op woensdag-, zaterdag- en zondagavond worden zij ondergedompeld in zinderende zomervibes. “De afgelopen maanden warenvoor ons allemaal niet leuk, maar nu is het tijd om de zomer te vieren”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Tijdens deze bijzondere avondopenstellingen kunnen bezoekers eten, drinken en dansen tussen de dieren, uiteraard op een veilige manier.”

Met een gratis paspoort maakt de bezoeker een reis langs de zonaanbidders uit de dierenwereld en komt op plekken waar de vakantieganger misschien nog nooit eerder is geweest. Tijdens de trip kan de bezoeker onder andere genieten van vakantiegerechten bij foodtrucks, pootjebaden in de Bosbeek voor verkoeling, relaxen op het chillstrand en gaan de voetjes van de vloer tijdens de Silent – 1,5 m – Disco.”

Vorig artikelUittip: Fien en Teun
Volgend artikelVrouw valt met fiets