De finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker is gespeeld. 178 gekwalificeerde deelnemers mochten plaatsnemen aan de online tafels en een gooi wagen op de mooie titel van Pokerkampioen van Nederland20-21. Deze spelers hebben het hele seizoen gespeeld om zich te plaatsen voor deze finale wat al een mooie prestatie is.

Op de eerste speeldag begonnen we het toernooi met 176 spelers, maar daar zouden er een hele hoop van afvallen, er kan er maar één de beste zijn. Vrijdag stopte het toernooi om 00:50 uur en waren er nog precies 50 spelers over die zouden strijden op dag twee voor de titel en de grote beker.

De kampioen, Arjan Elskamp, is het gelukt om op dag twee de titel naar zich toe te trekken en de nieuwe Pokerkampioen van Nederland te worden. In een spannende finale tafel met ook Robin Lehmann (2e) en Norbert Essink (3e) wist hij de beste kaarten op tafel te leggen. Op de 34e plaats eindigde Henri Nel uit Bunschoten.

Vorig artikelZonnig en warm
Volgend artikelUittip: Nationaal Militair Museum