Heeft u een vraag voor de gemeenteraad van Bunschoten? Of wilt u gewoon eens in gesprek met een of meerdere raadsleden van verschillende politieke partijen en/of ambtenaren? Dat kan binnenkort in hetgemeentehuis tijdens Praat met de gemeenteraad.
Een laagdrempelig en informeel koffiemoment om als inwoners en gemeenteraadsleden de verbinding te zoeken. Dat is het doel van Praat met de gemeenteraad. U beslist zelf over welk onderwerp u het wilt hebben.
Om te kijken hoe groot de behoefte is voor Praat met de gemeenteraad organiseert de gemeente Bunschoten in eerste instantie drie bijeenkomsten van een half uur, waarbij elke partij minimaal één persoon afvaardigt.
De bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis van 18.45 tot 19.15 uur op donderdag 16 september (voor de commissie Bestuur & Middelen), maandag 11 oktober (voor de fractievergaderingen) en woensdag 1 december (voor de commissie Ruimte).
Aanmelden voor een (of meerdere) bijeenkomst(en) kan tot 48 uur voor aanvang bij de griffie van de gemeente Bunschoten via griffie@bunschoten.nl of 033 – 299 1411. Geef hierbij ook aan over welk onderwerp u het graag wilt hebben.

Vorig artikelEemdijk verslaat Hoogland
Volgend artikelVoetbalkamp