De komende weken zullen op meerdere locaties in midden Nederland wedstrijden plaatsvinden in het kader van de Harry Hamstra Cup. Dit evenement, dat aanvankelijk als Salentein Cup werd georganiseerd, iseen initiatief van de in 2017 op 59-jarige leeftijd overleden speler, trainer, technisch manager en erelid Harry Hamstra van Sparta Nijkerk.
De gedachte achter dit initiatief was en is nog steeds een aantal clubs uit de Tweede en Derde Divisie uit dezelfde regio tegen elkaar te laten uitkomen en daardoor te komen tot een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor de editie van 2021 zijn de deelnemers Kozakken Boys, IJsselmeervogels, DOVO, DVS’33 en Sparta Nijkerk.
De opbrengst van het toernooi gaat naar de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum en zal worden gebruikt voor projecten in de oncologische zorg, waar Hamstra in zijn laatste jaren ook gebruik van maakte. Hoofdsponsor voor de komende vijf jaren van dit toernooi is van den Tweel Vastgoed BV, dat ook de nieuwe hoofdsponsor van Sparta Nijkerk is geworden.
De volgende locaties en wedstrijden zijn door de organisatie vastgesteld:
Zaterdag 31 juli 15.00 uur sportpark Panhuis Veenendaal: DOVO – Kozakken Boys
Zaterdag 31 juli 15.00 uur sportpark de Westmaat Spakenburg: IJsselmeervogels – DVS ‘33
Dinsdag 3 augustus 20.00 uur sportpark de Zwaaier Werkendam: Kozakken Boys – Sparta Nijkerk
Zaterdag 7 augustus 12.30 uur sportpark de Ebbenhorst Nijkerk: DOVO – IJsselmeervogels
Zaterdag 7 augustus 15.00 uur sportpark de Ebbenhorst Nijkerk: Sparta Nijkerk – DVS ‘33
Er worden vele liefhebbers van topamateurvoetbal op de diverse sportparken verwacht. Uiteraard wordt daarbij gerekend op medewerking aangaande de coronaregels en de aanwijzingen die daaromtrent worden gegeven.

Vorig artikelGEFELICITEERD!!!
Volgend artikeloefenzeges IJsselmeervogels en Spakenburg