Huurders van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken kunnen dit jaar weer hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft u een buur die veel voor u doet of altijdvoor anderen klaarstaat? Nomineer hem of haar dan voor 31 augustus via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar en maak kans op een dinerbon t.w.v. 100 euro voor uzelf én uw genomineerde buur.
Woonconsulent Remco van Het Gooi en Omstreken verwacht dit jaar weer bijzondere inzendingen. ‘We zitten nog steeds in coronatijd: een tijd waarin veel mensen hun buren beter hebben leren kennen en in sommige gevallen hard nodig hebben, of hebben gehad. Hoe mooi is het om buren die nu meer dan ooit klaarstaan te nomineren voor deze bijzondere prijs.

Vorig jaar nam Meindert uit Hilversum de award in ontvangst vanwege zijn inzet voor zijn wooncomplex. Tijdens de aankomende Burendag op zaterdag 25 september weten we wie zijn opvolger wordt. Dan wordt de winnaar van 2021 bekendgemaakt en worden de award en prijs overhandigd.
Huurders van Het Gooi en Omstreken hebben t/m dinsdag 31 augustus de tijd om hun nominatie door te geven via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar.

Vorig artikelUrk verliest van Spakenburg
Volgend artikelDrie gewonden na ongeluk Eemnes