Heeft u een losliggende stoeptegel gezien in de openbare ruimte of een kapot verkeersbord? Of wilt u een melding doorgeven aan de boa’s van de gemeente Bunschoten?
Snel Herstel-melding
Een meldingmaakt u gemakkelijk met Fixi, waarmee u ook gemaakte meldingen van anderen kunt zien op de kaart. U kunt hiervoor ook de Fixi-app gebruiken, te downloaden in de App- en Google Playstore. Bij het maken van een melding kunt u ervoor kiezen uw e-mailadres achter te laten om op de hoogte te blijven van de voortgang. Deze gegevens zijn niet openbaar en worden alleen gebruikt voor het afhandelen van de melding.
Waarvoor u een Snel Herstel-melding kunt maken? Bijvoorbeeld voor:
gat(en) in de weg; loshangende takken; losliggende (stoep)tegels; dode dieren in de openbare ruimte; vuilnis naast de ondergrondse container; beschadigde of loshangende verkeers- en straatnaamborden; et cetera.

Werkt de straatverlichting niet of staat de verlichting overdag aan? Of wilt u een melding maken over een kapotte lantaarnpaal? Dan kunt u terecht bij CityTec.

Vorig artikelZonnepanelen op zijkant IKEA-gebouw
Volgend artikelJapanse duizendknoop