De 19-jarige trampolinespringer Rick Veldhuizen uit Eemdijk heeft als ultieme droom: meedoen aan de Olympische Spelen in 2024, die in Parjis gehouden worden. Vroeger dacht hij daar hooguit weleens aan,maar het bleef ver weg. De droom komt nu dichterbij, omdat het springen steeds beter gaat. Vooral nu hij is gekwalificeerd voor het WK jeugd in Azerbeidzjan!.
Er is echter nog wel een hindernis te nemen: de financiën. Als hij mee wil gaan moet hij alles zelf betalen: een bedrag van 2131 euro, voor vlucht en verblijf van 10 dagen. Om hem te helpen het geld bij elkaar te krijgen is de actie “Go fund me” (Help Rick naar het jeugd WK in Azerbeidzjan!) opgezet en het loopt al goed. Er is al een kwart van het bedrag binnen!
Rick is mbo-student sport- en bewegingscoördinator en is van plan de hbo-opleiding fysiotherapie te gaan volgen. Hij wil door mee te doen naar de WK in Azerbeidjan de Nederlandse trampolinesport op een hoger plan brengen.

Wilt u Rick helpen zijn doel te bereiken? Ga naar /www.gofundme.com/Rick Veldhuizen

Vorig artikelGevonden en verloren
Volgend artikelVerloren en gevonden voorwerpen