Bij De Kronkels-Zuid komt een nieuw bedrijventerrein. Vanaf 11 augustus ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan voor zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Vanwege de inspraak wordt op dinsdag31 augustus a.s. een inloopbijeenkomst gehouden.

Haarbrug-Zuid is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein in de gemeente Bunschoten. Dit bedrijventerrein is inmiddels volledig uitgegeven. De behoefte aan nieuwe bedrijfsgrond is urgent en vormt de aanleiding voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein, De Kronkels-Zuid.

Op dinsdag 31 augustus organiseren we in de raadzaal van het gemeentehuis een inloopbijeenkomst waarbij informatie over het bestemmingsplan kan worden verkregen en u vragen kunt stellen over het plan. In totaal zijn er drie tijdsloten: van 18.30 tot 19.15 uur, van 19.30 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 21.15 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 27 augustus.

Vorig artikelPatientenstop opgeheven
Volgend artikelNieuwe zoekactie naar vermiste Samuël Boujadi