Al enige tijd hebben de huisartsenpraktijken in de gemeente Bunschoten een patiëntenstop ingesteld vanwege groeiende praktijken en de wens om goede service en zorg te blijven bieden. Mensen die zich nieuwvestigen in Bunschoten ontvangen wel spoedeisende hulp, maar kunnen zich niet inschrijven bij een huisarts in de gemeente. Gelukkig komt hier binnenkort verandering in: vanaf november komt er een nieuwe huisartsenpraktijk in het Wijkcentrum in Bunschoten.

Wethouder Peter van Asselt is verheugd over de komst van deze nieuwe huisartsenpraktijk. ‘’Dit onderwerp stond hoog op de politieke agenda. We vinden het belangrijk dat alle inwoners uit ons dorp zich kunnen inschrijven bij een huisarts dichtbij huis. Met de komst van de nieuwe huisartsenpraktijk kan dit gelukkig weer worden gerealiseerd.’’

Vorig artikelG-voetballers krijgen training bekende trainers
Volgend artikelInloopbijeenkomst De Kronkels-Zuid