In Italië wordt opnieuw gezocht naar de 22-jarige Samuël Boujadi uit Bunschoten. Hij verdween tijdens zijn vakantie eind juni toen hij ging zwemmen in het meer van Bracciano, even ten noorden van Rome.Ondanks dat er al talloze pogingen zijn gedaan om hem te vinden, leverde dat tot nu toe niets op. Maar zijn vrienden hebben veel vertrouwen in een nieuw zoekteam en hopen dat zij hem wél zullen vinden. De vrijwilligers van het zoekteam gaan met een boot en sonarapparatuur het meer op om Samuël te lokaliseren. De afgelopen weken konden de vrienden weinig doen. De Italiaanse autoriteiten coördineerden de zoektocht op het meer. Maar zonder resultaat. De apparatuur was verouderd en men zocht tot maximaal 40 meter diep. De plek waar Samuël zwom en uit zicht is geraakt is het 80 tot 120 meter diep. De vrijwilligers die op pad gaan, zullen dat wel doen.
De vrienden van Samuël hebben de hoop dat de vrijwilligers Samuël wel weten te vinden. Want de constante onzekerheid over hun vriend én het gesteggel met de Italiaanse autoriteiten vraagt veel van hen.

Vorig artikelInloopbijeenkomst De Kronkels-Zuid
Volgend artikelKoffie bij de carpool?