IJsselmeervogelstrainer Berry Smit verwoordde het treffend na afloop van het vriendschappelijke duel tussen Tweede Divisionist IJsselmeervogels en het een klasse lager spelende DVS’33 uit Ermelo. Ditalles in het kader van de Harry Hamstra Cup 2021.
,,Als je bij een club als IJsselmeervogels elke zaterdag in het eerste wil spelen dan zul je karakter moeten hebben en dat ook elke week moeten laten zien”. Of dat op een aantal spelers sloeg van zijn elftal? ,,Wie de schoen past trekke hem aan”.
Dat was ferme taal van de trainer die in alle eerlijkheid toe moest geven dat de zege van DVS’33 verdiend was, maar dat zijn eigen elftal zich toch wel heel gemakkelijk naar de slachtbank liet leiden. ,,We lieten ze frank en vrij voetballen deze middag” aldus Smit.
DV’33 oefenmeester Peter Wesselink was wel in zijn sas met de zege; hij kon na afloop veel gelukwensen in ontvangst nemen van vrienden en bekenden maar bleef uiterst stoïcijns onder deze gelukwensen. ,,Het levert niets op behalve dat het goed is voor de sfeer in de ploeg. Over drie weken, wanneer de competitie begint, vallen er pas echt punten te verdienen”.
Bron: Voetbal 247

Vorig artikelWedvlucht met jonge duiven
Volgend artikelSpakenburg wint van Jong Willem 11 met 2-1