IJsselmeervogels heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding met ruime cijfers gewonnen. De Rooien waren op neutraal terrein in Kraggenburg met 4-1 te sterk voor hoofdklasser Genemuiden.

Detweededivisionist uit Bunschoten-Spakenburg schoot uit de startblokken. Christos Ibrahim en Danny van Meiracker zorgden binnen het kwartier voor de 2-0 voorsprong. Door een foutje in de eigen verdediging incasseerde IJsselmeervogels nog de 2-1 van Rens van Benthem.

Na rust ging IJsselmeervogels, dat door enkele lichte blessures nog wat spelers spaarde, door met kansen creƫren. Dankzij Mike van de Laar en een tweede treffer van Van Meiracker werd het daardoor 4-1 op Sportpark De Brem.

Vorig artikelOlympisch atlete Femke Bol ontvangt Sint-Jorispenning
Volgend artikelSpakenburg maakt kansen niet af en verliest