Je camper of caravan voor de deur parkeren. Het gebeurt veel en is natuurlijk erg handig. Zo kun je vóór en na je vakantie rustig alles schoonmaken en in- en uitladen. Aan het stallen op de openbare wegzijn wel regels verbonden die per gemeente kunnen verschillen. Deze regels zijn te vinden in de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) van de gemeente waar je wilt parkeren. In Bunschoten-Spakenburg mag je camper, vouwwagen of caravan drie achtereenvolgende dagen op de openbare weg staan. Het kampeermiddel een paar meter verplaatsen en opnieuw drie dagen parkeren is niet toegestaan. De boete voor het langer dan drie dagen voor de deur zetten van een kampeermiddel bedraagt meestal rond de 95 euro. Op de eigen oprit parkeren mag wel. Ook dan gelden er regels. De APV raadplegen en de gemeente om meer informatie vragen biedt uitkomst. In het bijzonder als je je caravan of camper voor langere tijd op je oprit of in de achtertuin wil stallen.

Vorig artikelUittip: Dinner Train
Volgend artikelUittip: Bibliotheek Baarn