Ontdek Amersfoort en omstreken op een wel heel bijzondere manier. Ga eens lekker dineren in een rijdende trein!
Amersfoort Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichtetrein die door Nederland rijdt en gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we onze passagiers met een heerlijk menu terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Binnenkort vertrekt de Dinner Train vanuit Amersfoort!

U wordt ontvangen door onze vriendelijke gastheren en gastvrouwen, die u begeleiden naar uw plaats en ervoor zorgen dat het u tijdens de rit aan niets ontbreekt. De Treinchef komt bij u aan tafel langs en controleert uw kaartjes!

Info: dinnertrain.eu

Vorig artikelChristenen voor Israƫl
Volgend artikelCamper of caravan