IJsselmeervogels-spits Danny van den Meiracker vond dat zijn ploeg, ondanks de comeback, had moeten winnen van Excelsior Maassluis. Maar de spits genoot wel, van zijn omhaal en van de getoonde werklustvan zijn ploeg.Trainer Berry Smit vond zijn ploeg niet gevaarlijk genoeg. We creëerden het eerste uur heel weinig. Alle voorzetten waren voor hun keeper. We moeten er alles aan doen om te starten op de manier hoe we het laatste uur hebben gespeeld.”
Van den Meiracker zorgde zelf bij de 2-0 achterstand voor de aansluitingstreffer. En dat deed hij met een prachtige omhaal. “De bal viel goed en ik dacht ik probeer het maar weer eens zo. Hij vloog er weer mooi in. Het is niet de eerste keer maar je moet er ook geluk bij hebben.”

De aanvaller zag even later de 2-2 gemaakt worden en hij dacht dat er nog meer in zat. “We zaten in de flow naar voren toe. Ik dacht we gaan nog even door voor de 3-2 en dan hebben we helemaal een leuk daggie. Het was in ieder geval goed om te zien dat we met zijn allen kunnen knokken. We hebben het de tweede helft goed gedaan.”

Trainer Berry Smit genoot ook van de werklust van zijn elftal. “We hebben op karakter deze twee doelpunten gemaakt en het punt mogen we dan ook koesteren in de bus.”

Vorig artikelFeestelijke opening de Bibliotheek
Volgend artikelSpakenburg-Jong Volendam