Op de A1 bij Baarn is vannacht een auto gecrasht. De bestuurder knalde tegen de vangrail toen hij probeerde te vluchten voor de politie.

De bestuurder was er kort daarvoor vandoor gegaan bij het zienvan de politie en werd door agenten achtervolgd over de snelweg. Net over de Eembrug bij Baarn ging het mis en belandde de auto tegen de middenvangrail. Het lijkt erop dat de bestuurder de macht over het stuur heeft verloren.

Onder meer een ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen vanwege het ongeluk, maar de traumahelikopter kon al snel geannuleerd worden. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel en daarna aangehouden door de politie. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Waarom de bestuurder er vandoor ging voor de politie, is nog niet duidelijk.

RTV Utrecht

Vorig artikelDiefstal bij Bruna Amersfoort
Volgend artikelMaaltijdbezorger hard onderuit