Na bijna een jaar is er weer een thuiswedstrijd voor IJsselmeervogels en meteen een prachtig affiche: IJsselmeervogels – Quick Boys! Ten opzichte van het begin van vorig seizoen is er meer ruimte. Zewillen die ruimte graag zoveel mogelijk benutten en dus zoveel mogelijk leden/sponsoren faciliteren. Ze realiseren zich ook dat er leden zijn die ervoor kiezen om zich (nog) niet te laten vaccineren of te laten testen. Aan de ene kant wil men gebruik maken van de mogelijkheden die de coronacheck app biedt, terwijl men aan de andere kant ook de leden die geen gebruik willen maken van de coronacheck app toegang te bieden.

Om deze redenen deelt men het sportpark op in een zone ‘1,5 m’ en ‘coronacheck’. Voor informatie kan men op de website van de IJsselmeervogels terecht.

Vorig artikeluittip:Nationaal Militair Museum
Volgend artikelOphaalronde grof tuinafval