Maandag 30 augustus wordt gestart met de werkzaamheden om het fietspad langs de Vaartweg tussen de Fokjesweg en de bebouwde kom van Eemdijk te verbreden. Tijdens deze werkzaamheden is de Vaartweg van30 augustus tot en met 8 september afgesloten voor motorvoertuigen. Daarna geldt tot en met 15 oktober eenrichtingsverkeer vanuit Bunschoten naar Eemdijk.

Naar verwachting worden de werkzaamheden op 15 oktober afgerond. Bij slecht weer kan dit één of twee weken later worden, omdat de betonwerkzaamheden voor het verbreden van het fietspad dan niet mogelijk zijn.

Tijdens de werkzaamheden wordt het fietspad afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de helft van de rijweg van de Vaartweg. Deze rijbaan wordt afgezet. Voor motorvoertuigen wordt eenrichtingsverkeer vanuit Bunschoten naar Eemdijk ingesteld. Verkeer vanuit Eemdijk naar Bunschoten wordt omgeleid via de Frans Jacobsweg of via de Bloklandseweg/Vinkenweg/Sint Nicolaashoofd.

De eerste twee weken van de werkzaamheden (van 30 augustus t/m 8 september) is de Vaartweg in zijn geheel afgesloten voor motorvoertuigen en geldt de omleiding in twee richtingen via de Frans Jacobsweg of via de Bloklandseweg/Vinkenweg/Sint Nicolaashoofd.
In het weekend is de Vaartweg wel te gebruiken voor eenrichtingsverkeer van Bunschoten naar Eemdijk.

Vorig artikelOphaalronde grof tuinafval
Volgend artikelBuurthuis Grace Home organiseert bijzondere maaltijd