Het aanbiedstation aan de Groeneweg is de plek waar u uw afval kunt brengen dat ROVA niet huis-aan-huis ophaalt. Denk bijvoorbeeld aan elektrische apparaten, grofvuil, bouw- en sloopafval en klein chemischafval. Maar ook oude autobanden (zonder velg) kunt u hier kwijt. In totaal zijn er maar liefst 21 afvalstromen die bij het aanbiedstation worden verwerkt.

Heeft u nog oude (particuliere) autobanden liggen die u naar het aanbiedstation wilt brengen? Houd er in dat geval rekening mee dat de gemeente die alleen kan aannemen als de velg ervan af is gehaald. Autobanden met velg kunnen niet bij het aanbiedstation worden ingeleverd.

Het inzamelen van autobanden valt onder de recycleregeling. Het grootste deel van de banden wordt gerecycled, waardoor dit kan worden verwerkt in bijvoorbeeld speeltuintegels en als instrooimateriaal op kunstgrasvelden.

Het aanbiedstation is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bunschoten.nl/aanbiedstation.

Vorig artikelZoektocht gestaakt
Volgend artikelAdvies zendmachtiging