Na de geweldige opening van het jubileumjaar tijdens de Open Dag op 14 augustus met die fantastische Blauwe spelersbus als eyecatcher, volgt de tweede activiteit op vrijdagmiddag 10 september aanstaandevanaf 16.00 uur.

Dan gaan de blauwe namelijk de vrijdagmiddagborrel feestelijk aankleden met een drietal ervaren en oer-Blauwe paling- en zalmrokers. Naast de borrel kan je dan genieten van broodjes vers gerookte zalm en paling of gewoon een hele paling ontdoen van zijn vel om hem vervolgens van de graat af op te peuzelen, de keus is aan jou.

Mis het daarom niet en reserveer nu alvast met je vrienden of je collega’s een tafel bij Frank Hartog. Dat kan via horeca@spakenburg.com Er zijn geen reserverings- of entree kosten mee gemoeid.

Vorig artikelUittip: Midzomernachtsdroom
Volgend artikelNieuwe sponsoren IJsselmeervogels