Op 1 september presenteert ensemble LUDWIG een speciale aanpassing van Midzomernachtsdroom, de elfenkomedie van Shakespeare op muziek van Mendelssohn. Deze versie, gearrangeerd door Max Knigge, is eenreizende corona-proof mini-versie met een cast van 10 musici, theatermaker Florian de Backere en sopraan Laetitia Gerards.

Geïnspireerd door Shakespeare’s eigen Globe Theatre in London willen we een voorstelling maken die recht doet aan de no props/just imagination theatervorm. Puur de tekst, muziek, fantastische acteur, solist en musici en de verbeelding van het publiek maken de voorstellingen bijzonder in eenvoud en inhoud.
De voorstelling vindt op woensdag 1 september plaats om 16:00 – 17:00 in de muziekkoepel in de Pekingtuin in Baarn.
Vanwege corona is het noodzakelijk een plekje te reserveren.

Meer informatie:
www.ludwiglive.nl

Vorig artikelHerinrichting Dorpsstraat
Volgend artikelSV Spakenburg