Yassine Tekfaoui keert met onmiddellijke ingang terug op De Westmaat. De 19-jarige flankspeler komt over van FC Utrecht, dat eerder deze week bekendmaakte dat het in goed overleg het tot medio 2022 lopendecontract heeft ontbonden. Tekfaoui tekent een contract tot het einde van dit seizoen.
Tekfaoui, die zijn loopbaan startte bij CJVV, maakte twee jaar deel uit van de jeugdopleiding van IJsselmeervogels. De Amersfoortse aanvaller deed dit van 2016 tot 2018, waar hij ondanks zijn jonge leeftijd al vrij snel deel uitmaakte van IJsselmeervogels Onder 19. In zijn tweede jaar trainde hij mee met de A-selectie wat al vrij snel werd uitgebreid van één naar twee trainingen per week. Het leidde tot enkele oefenduels in het eerste, maar wekte ook al vrij snel de aandacht van profclubs. Tekfaoui stapte vervolgens in de zomer van 2018 over naar de Domstedelingen.
Bij de Utrechtse formatie startte de vleugelaanvaller in Onder 19, om vervolgens twee seizoenen later in te stromen in het beloftenteam. In de Keuken Kampioen Divisie kwam Tekfaoui uiteindelijk tot twee invalbeurten.
Erwin van der Lugt van de technische commissie: “Yassine is een creatieve buitenspeler die met zijn snelheid en techniek spelers kan passeren en daarmee voor een man meer situatie kan zorgen. Een type speler waar je als toeschouwer weer even rechtop voor gaat zitten als hij de bal heeft. We zijn dan ook erg blij dat Yassine zich bij ons verder wil ontwikkelen!”
De verwachting is dat Yassine Tekfaoui zaterdag speelgerechtigd is tegen v.v. Noordwijk. Met welk rugnummer is nog niet bekend.

Vorig artikelPlannen tiny houses en sociale huurwoningen
Volgend artikelBuurtbemiddelaars gezocht! Iets voor u?