Bunschoten kent tal van ondernemers. Als gemeente moedigen wij het ondernemerschap ook aan. Wilt u dat de gemeente (het college of een wethouder) een keer bij uw bedrijf op bezoek komt? We komen graaglangs! Als gemeente die bruist van het ondernemerschap vinden wij het leerzaam om een kijkje te krijgen in de keuken van de ondernemers in Bunschoten.

Daarom komt het college graag meer te weten over uw Spakenburgse bedrijfsleven. We denken met plezier mee over de wensen van lokale ondernemers, maar zijn ook geïnteresseerd in de dingen waar uw onderneming misschien tegenaan loopt. Met behulp van een bedrijfsbezoek kan het contact tussen de gemeente en het bedrijfsleven nog beter worden.

Contact
Mogen wij bij u op bedrijfsbezoek komen? Neem dan contact op met onze bedrijfscontactpersoon Dennis van der Heijden via d.vanderheijden@bunschoten.nl.

Vorig artikelBuurtbemiddelaars gezocht! Iets voor u?
Volgend artikel