Het Taal Café Kleurrijk Bunschoten is een taal- en ontmoetingsgroep voor inwoners van Bunschoten met een anderstalige achtergrond. Wekelijks komen kleine groepjes bij elkaar om de Nederlandse taal teleren spreken en om elkaar te ontmoeten, samen koffie te drinken en met elkaar te praten over diverse dagelijkse onderwerpen zoals boodschappen doen, opvoeding, school, gezondheid, werk en wonen, met openbaar vervoer reizen en de Nederlandse cultuur.
Taalcoaches oefenen met de deelnemers de Nederlandse taal met behulp van de lesmethode SpreekTaal van Stichting Lezen & Schrijven.
Het Taal Café wordt gehouden:
iedere woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur of
iedere donderdagochtend van 09.00 – 10.30 uur in de Bibliotheek, Oude Schans 27-29 in Bunschoten
Mensen van allerlei nationaliteiten zijn van harte welkom. Het Taal Café is gratis. Aanmelden is wel verplicht. Dit kan via het Spreekuur op woensdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur in de Bibliotheek bij Hester Slegtenhorst. Zij is telefonisch te bereiken op 06 134 08 209 om een afspraak te maken.
Als je niet op de les kunt komen, graag afmelden bij:Amelita Kamerman van De Boei, 06 – 120 65 249 of Hester Slegtenhorst van de Bibliotheek, 06 – 134 08 20
Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met Amelita Kamerman. Bel gerust!.

Vorig artikelOnder 23 is er klaar voor
Volgend artikelVogelkalender