Eemdijk speelde een uiterst vermakelijk duel in Vriezenveen tegen DETO Twenterand. De ruststand was 1-0 vanwege een benutte penalty van Coplan Soumaoro van de thuisploeg, maar na rust ging het los. FrankHeus scoorde kort na de pauze de 1-1 voor Eemdijk, maar binnen een minuut stond DETO weer op voorsprong.

Een treffer van Bas Postma belandde in het Eemdijk-doel. Argjend Selimi dacht met zijn afstandsschot de 2-2 eindstand op het scorebord te zetten, maar Postma tekende vlak voor tijd voor de 3-2. Daardoor ging Eemdijk met lege handen terug naar huis.

Door de nederlaag blijft Eemdijk steken op 1 punt uit twee wedstrijden in de Hoofdklasse B. Daarmee bivakkeert het onderin de middenmoot.

Vorig artikelIJsselmeervogels laat het liggen bij Noordwijk
Volgend artikelUitslag wedvlucht Jonge duiven