Samen werken, samen bouwen is een bekende zin uit het clublied van SV Spakenburg. Als club brengen ze dit ook dagelijks in de praktijk met een grote schare vrijwilligers die zich inzetten voor de club.Ondanks al deze trouwe vrijwilligers komen ze op veel plekken nog handen tekort en zijn er nog diverse vacatures zoals horeca, stewards, trainers, leiders en scheidsrechters. Maar iedereen kan met zijn eigen vaardigheden een bijdrage leveren aan de club.
SV Spakenburg is op dit moment dringend op zoek naar vrijwilligers voor de keuken/snackhoek. Het tekort aan vrijwilligers is daar op dit moment zo hoog, dat ze moeten overwegen om de keuken (deels) te sluiten. Ook de steward organisatie is met urgentie op zoek naar vrijwilligers. De stewardorganisatie is verantwoordelijk voor het gastheerschap en de orde en veiligheid op het sportpark. Wil jij graag helpen in de keuken of als steward, neem dan contact op met: jim.donkers@spakenburg.com.

Vorig artikelBallenactie IJsselmeervogels
Volgend artikelGetuigen gezocht