Aanstaande zaterdag 11 september, wordt vanaf 13.30 uur het Vlinderpad gelopen door de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De wandeling (elke tweede zaterdag van de maand in de zomer) start aan de Nijkerkerweg(hoek Rengerswetering), ingang nieuw natuurgebied Laakzone B bij de oeverzwaluwenwand, is ongeveer 300 meter lang en duurt tot 15.00 uur. De wandeling is onder de leiding van Peter van der Wijst, lid van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. Er wordt gezocht en gekeken naar vlinders, libellen, juffers en insecten rondom het betonnen pad. De deelname aan de wandeling is vrij en aanmelden hoeft niet. Een verrekijker kan handig zijn, daar kun je immers ook vlinders goed mee bekijken van dichtbij.
De weersverwachting voor de vlinders voor aanstaande zaterdag is gunstig. Het wordt lekker warm en de zon schijnt naar verwachting veelvuldig!

Vorig artikelEemdijk – RKAV Volendam
Volgend artikelUIttip: Open Monumentendag stoomgemaal Arkemheen