Kozakken Boys en Spakenburg maakten van de eerste helft geen spektakelstuk. De start was rommelig en dat de Blauwen aanvoerder Koos Werkman zagen uitvallen met een hoofdblessure, hielp niet mee. Beideploegen leken met 0-0 te gaan rusten, tot Frank Schilder in de blessuretijd de 0-1 binnenkopte voor Spakenburg. Dat deed hij uit een corner.
Spakenburg leek na rust op rozen te zitten na een schitterende 0-2 van Vince Gino Dekker, maar binnen zeven minuten was de spanning terug via een treffer van Yordi Teijsse. Daardoor was het 1-2 op Sportpark De Zwaaier. Even lag het duel nog stil na onrust naast het veld, maar de wedstrijd kon vervolgd worden.
Vlak voor tijd kreeg Spakenburg de deksel op de neus, want het was Thomas Marijnissen die met een volley de 2-2 produceerde. In de extra tijd lobte diezelfde Marijnissen nog de 3-2 binnen en leek Spakenburg het helemaal weg te geven, maar met een laatste stuiptrekking pakten de Blauwen toch nog een punt. Floris van der Linden kopte raak. Zijn 3-3 was ook de eindstand.
Spakenburg blijft door het gelijkspel nog altijd zonder zege in de tweede divisie. Na vier wedstrijden heeft de ploeg van trainer Eric Meijers nog maar 2 punten.
Kozakken Boys – Spakenburg (Tweede divisie)
45+4′ Frank Schilder (0-1)
50′ Vince Gino Dekker (0-2)
57′ Yordi Teijsse (1-2)
84′ Thomas Marijnissen (2-2)
90+5′ Thomas Marijnissen (3-2)
90+7′ Floris van der Linden (3-3)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelEerste zege IJsselmeervogels
Volgend artikelEerste overwinning Eemdijk: 2-0 tegen Volendam