Wegens succes is de minibieb uitgebreid op de Rietgans. Het bovenste gedeelte dient als Bieb en het onderste gedeelte als “Gratis” Spullen kast. De kast is mede mogelijk gemaakt door Waypoint Bunschotenen verder afgewerkt door een handige buurman.
Naast de grote bieb heeft de kleine bieb inmiddels de rol als Kinderzwerfboek Station. Zwerfboeken zijn van alle kinderen! Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven. Je vindt ze op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein en nu ook op de Rietgans. Voor meer informatie: https://kinderzwerfboek.nl/
De bieb is er voor iedereen. Dus voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe! Zo kan iedereen van elkaars boeken genieten.
Opening
Op 18 september vindt de opening plaats tussen 10:00 en 12:00 uur. Adres is Rietgans 96. Kom een boek uitzoeken of schuif aan voor een goed gesprek!
Welkom!
www.minibieb.nl

Vorig artikelTesten flexibele waterkering
Volgend artikelDonderdagavond LOS Buutespel