In ontmoetingscentrum De Bron is sinds juni ook Buurthuis Grace Home gevestigd.
Onze missie is om mensen te zien en met ze te zijn. Je mag je welkom en thuis voelen.

Openingstijden:
Ma 12.00– 16.30 uur
Di / Wo 9.30 – 16.30 uur
do / vrij 9.30 – 11.30 uur

Tijdens onze openingsuren is aan de grote tafel ruimte voor ontmoeting, een kopje koffie/thee, gesprek, of het lezen van een boek / tijdschrift. Maar ook voor een spelletjes spelen, kaarten, handwerken of gezellig te kletsen.

Wij hanteren een bijzonder betaalsysteem, omdat iedereen welkom is, ook als je iets minder te besteden hebt. Jij mag geven wat je zelf wil betalen. Dit kan door een contante gift in de daarvoor bestemde kastjes of via een QR code
Komende week staan de volgende extra activiteiten op het programma:

Dinsdagmiddag 21 september tussen 13.30 – 15.30 uur: droogbloemkaarten maken.
In deze workshop wordt u stap-voor-stap begeleidt in het maken van mooie kaarten met gedroogde bloemen en muziekblad.

Donderdagavond 23 september tussen 19.30 – 22.00 uur: Grace Senioren Bingo.
Voor iedereen van 60 jaar en ouder organiseren wij een gezellige bingo avond met mooie prijzen. De kosten voor de bingo zijn € 5,- . Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de website www.Gracelunchroom.nl (klik op de knop van reserveren) of telefonisch 033-2087777 of kom even langs bij Grace Home tijdens onze openingstijden.

Vorig artikelKom over en help
Volgend artikelTekort begraafplaatsen dreigt in Bunschoten