Spakenburg heeft GVVV in de tweede divisie verder in de problemen gedrukt. Op De Westmaat was de ploeg van trainer Eric Meijers met 2-0 te sterk voor de Veenendaalse ploeg van Jochem Twisker. I
VoorSpakenburg was het de eerste zege van het seizoen. De Blauwen staan na vijf speelrondes met vijf punten veertiende in de tweede divisie. GVVV pakte pas één punt en is de hekkensluiter van de competitie. IJsselmeervogels staat na de nederlaag tegen Koninklijke HFC vijftiende.

Na iets meer dan een half uur voetballen verdween de 0-0 van het scorebord. Nadat spits Robin Eindhoven werd neergehaald kreeg Spakenburg een strafschop. Floris van der Linden ging achter de bal staan en faalde niet: 1-0.
In het restant van de wedstrijd bleef Spakenburg de betere ploeg. De mannen van Meijers vergaten echter de score te vergroten waardoor het spannend bleef. Tot minuut 74. Na een knappe aanval, een een-tweetje met Robin Eindhoven, wist Wimilio Vink er 2-0 van te maken namens de thuisploeg. Dat bleek na het laatste fluitsignaal ook de eindstand.

34′ Floris van der Linden (1-0)
74′ Wimilio Vink (2-0)

Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelGevonden en verloren
Volgend artikelIJsselmeervogels geeft zege uit handen