Vrijdagmiddag was de start van de Nationale Sportweek. Op het veldje werden tevens demonstraties en work-outs gegeven. Het startsein werd gegeven door een symbolische handeling: wethouder Peter van Asseltstak samen met Thea Heek een fakkel aan! Een foodtruck zorgde voor de verkoop van gezonde voeding, zoals smoothies.
Na het ontsteken van de fakkel zorgde BodyVibe voor een Core Workout.

Woensdag is de dag van de aangepaste sport. ’s Middags zullen bij het Kruisrak en het Skatepark demonstraties aangepast sporten plaatsvinden. Ook het G-team zal aanwezig zijn, er zal aangepaste atletiek, rolstoelbasketball, G-Honkbal en paardrijden in aangepaste vorm te beleven zijn.
De Nationale Sportweek zal afgesloten worden met de buitenspeeldag op vrijdag 24 september. Er zullen activiteiten zijn op 8 verschillende (speel)locaties

Vorig artikelTekort begraafplaatsen dreigt in Bunschoten
Volgend artikelWorld Cleanup Day