De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op verschillende bedrijventerrein in Bunschoten-Spakenburg. Goed nieuwsvoor alle aanmelders! Het aanmeldpercentage van 30% is ruimschoots behaald. Daardoor profiteren de ondernemers en bewoners van het bedrijventerrein binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.
Dankzij het enthousiasme van ondernemers en bewoners van Haarbrug Zuid, Haarbrug Noord, De Kronkels Zuid en Zuidwenk en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met lokale partijen als T-ICT en Van Delen kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk.
Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen voor het einde van het jaar meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.
Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk op bedrijventerreinen Haarbrug Zuid, Haarbrug Noord, De Kronkels Zuid en Zuidwenk in Bunschoten-Spakenburg? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/bunschoten-spakenburg en bekijk de status van uw adres.

Vorig artikelIJsselmeervogels geeft zege uit handen
Volgend artikelCursus Digisterker