Op donderdagavond 23 september om 19.30 uur organiseert buurthuis Grace Home voor het eerst een bingoavond voor 60-plussers. In maar liefst vier rondes maken de deelnemers kans op mooie prijzen. De avondstaat garant voor gezelligheid en vindt plaats in het sfeervolle pand van Grace binnen Ontmoetingscentrum De Bron.
Voorheen organiseerde ouderensociëteit ‘De Botter’ deze bingoavonden voor senioren.
Inmiddels is de ouderensociëteit opgeheven en zijn hun activiteiten opgegaan in Grace Home, het buurthuis van Bunschoten-Spakenburg.
De avonden beginnen met koffie, thee en wat lekkers. Daarna worden er twee complete bingorondes gespeeld.
In de pauze is er de mogelijkheid om gezellig wat te drinken en ook zijn er frituurhapjes. Daarna worden er nog twee bingorondes gespeeld.
De avond is rond 22:00 uur afgelopen. De kosten voor de bingo zijn € 5,- voor vier bingokaarten.
Voor de consumpties wordt het bijzondere betaalsysteem van Grace Home gehanteerd. Hierbij kiest u zelf hoeveel u wilt betalen. Dit wordt gedaan, omdat in Grace Home iedereen welkom is. Ook wanneer je wat minder te besteden hebt, of wanneer je juist wat meer wilt geven om de organisatie te steunen.
U kunt uw gift contant in de daarvoor bestemde kastjes doen of doneren via een QR-code.
In verband met de coronaregels en het beperkte aantal zitplaatsen wordt u verzocht om u vooraf aan te melden via de website www.gracelunchroom.nl (klik op de knop van reserveren).
U kunt ook bellen naar tel. 033-2087777 of even langskomen bij Grace Home gedurende de openingstijden.
Openingstijden buurthuis Grace Home:
ma 12.00 – 16.30 uur
di / wo 9.30 – 16.30 uur
do / vrij 9.30 – 11.30 uur

Vorig artikelLifestyle
Volgend artikelBenefietconcert Peru