IJsselmeervogels, GVVV en DOVO hebben zich geplaatst voor de eerste ronde van de KNVB beker. In de tweede voorronde versloeg IJsselmeervogels het Woerdense Sportlust’46 na verlenging met 3-1. Ook GVVVwon na verlenging met 3-1, van VVOG. DOVO had tegen GOES genoeg aan 90 minuten enn won met 2-1.
IJsselmeervogels speelde in Bunschoten een prima eerste helft tegen Sportlust’46, dat een divisie lager speelt. Vlak voor rust kwam de thuisploeg verdiend op 1-0, toen Khalid Tadmine de 1-0 maakte op aangeven van Daniel van Son.
Na rust gooide Sportlust de schroom van zich af. Nick Verhagen schoot halverwege de tweede helft de 1-1 binnen. De Vogels kwamen er niet meer aan te pas, maar na 90 minuten stond het 1-1.
In de verlenging bracht Poepon IJsselmeervogels op 2-1. Kort daarna had Sportlust pech, toen Mark van der Weijden de paal trof. Invaller Yassine Tekfaoui, die al de assist gaf op de 2-1, schoot in de tweede helft van de verlenging uit een counter de beslissende 3-1 binnen.Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelDocumentaire 75 jaar bevrijding
Volgend artikelVoorgenomen activiteiten woningcorporaties Het Gooi en Omstreken