Wilt u zich inzetten voor een ander gezin dat ondersteuning nodig heeft? Bijvoorbeeld door samen te eten, een kop koffie te drinken of af en toe een kind op te vangen? Dat is wat Homies doen. En u kunter één worden! Op dinsdag 26 oktober a.s. is er een informatieavond.
Homies zijn volwassenen die zich met hun eigen gezinssituatie verbinden aan een gezin waar steun of een netwerk nodig is, maar ook kinderen die vertrouwen op elkaar en bij elkaar terecht kunnen. Niet iedere ouder is op elk moment in staat zijn of haar kind te ondersteunen in alle basisbehoeften. Maar niemand hoeft er alleen voor te staan. Daarvoor zijn Homies nodig die hulp bieden.
Dinsdag 26 oktober is er van 20.00 tot 21.30 uur een informatieavond in De Samenklank (Bikkersweg 86) voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond zijn er ook ervaren Homiesgezinnen aanwezig. Zij vertellen over hoe zij Homies ervaren en beantwoorden graag al uw vragen.
Lijkt het u wat om op deze manier anderen te helpen? Aanmelden kan tot vrijdag 15 oktober door een mail te sturen naar info@presentamersfoort.nl. Meer informatie over dit project vindt u op www.stichtingpresent.nl.

Vorig artikelKNVB beker: Spakenburg door.
Volgend artikelVersoepelingen voor DierenPark Amersfoort