De GGD regio Utrecht wil graag dat iedereen zoveel mogelijk dichtbij huis terecht kan voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Daarom is besloten om de priklocatie in sporthal De Toekomst te verlengentot en met dinsdag 30 november, met uitzondering van 12 oktober en 23 november.
Vaccineren in de gemeente Bunschoten gebeurt één keer per week op de dinsdag. Het is gratis en vrijwillig. Maar hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe beter we kunnen voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt.
Bent u nog niet gevaccineerd tegen het coronavirus, maar wilt u dit wel? Voor de eerste prik kunt u ook zonder afspraak terecht. Wilt u wel een afspraak maken, bijvoorbeeld voor de tweede prik? Dan kunt u terecht op www.coronavaccinatie-afspraak.nl of bellen naar 0800 – 7070.
Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Dan blijft een coronatest belangrijk. Een afspraak maken kan via www.coronatest.nl of 0800 – 1202. Op de parkeerplaats van het gemeentehuis staat elke werkdag een mobiele testbus, zodat u dichtbij huis een test kan laten afnemen.

Vorig artikelVersoepelingen voor DierenPark Amersfoort
Volgend artikelDraagvlakmeting BIZ Haarbrug-Noord