Rijnsburgse Boys kende een vlammende openingsfase, maar wist in die periode niet te scoren. Spakenburg leek even beter in het spel te komen, maar precies op dat moment vloog een afstandsschot van MasiesArtien in het doel van Spakenburg-goalie Leon ter Wielen. Zijn 1-0 was ook de terechte ruststand op Sportpark Middelmors.
Na rust pakte Spakenburg de handdoek op, onder meer met een kans voor spits Robin Eindhoven, maar hij miste. De Blauwen namen het heft in handen, waardoor de gelijkmaker in de lucht hing. Die 1-1 viel een kwartier voor tijd toen Roy Tol, koud in het veld, de bal binnenschoot. Het bracht Spakenburg terug in de wedstrijd.
Maar Rijnsburgse Boys rechtte de rug en kwam snel weer op voorsprong. Een poging van Marc Magan vloog binnen en zette het scorebord op 2-1. In de slotfase kreeg Spakenburg nog kansen op de 2-2, maar daarbij gaven de Blauwen ook veel ruimte weg. In de laatste minuut van de extra tijd profiteerde Rijnsburg optimaal: 3-1.

32′ Masies Artien (1-0)
76′ Roy Tol (1-1)
83′ Marc Magan (2-1)
90+5′ Ian van Otterlo (3-1)

Vorig artikelIJsselmeervogels komt nauwelijks over middenlijn
Volgend artikelSublieme comeback Eemdijk