Na twee jaar tijd kunnen bezoekers weer mee op een onvergetelijk avontuur tijdens de DinoAdventures. Deze herfstvakantie maken de bezoekers wel heel bijzondere herinneringen in het Dinopark. Zij wordenop allerlei manieren ondergedompeld in een tijd dat de Tyrannosaurus rex en de Brachiosaurus nog rondliepen op onze aardbol.
Je brengt een bezoekje aan de dinobroedplaats waar veel eieren op het punt staan uit te komen. Samen met de Dinoranger ga je op kraamvisite. Plotseling kleurt de lucht oranje en klinkt er een donderend geluid… Een vulkaan dreigt uit te barsten, de dino-eieren moeten snel in veiligheid worden gebracht! Wat volgt is een onvergetelijk avontuur door het bos, moeras en een grot. Langs brokstukken en gloeiende lava baan je je een weg naar de safe rooms. Het gerommel wordt steeds heftiger en de dino’s onstuimiger. Wat er precies gaat gebeuren, gaan we niet verklappen; daarvoor moeten de bezoekers naar de Adventures komen.

Vorig artikelDonderdagavond uitzending LOS Buutespel
Volgend artikelOpstelling zaterdagmarkt