Tot en met 31 juli 2022 kunnen 1.000 inwoners van de gemeente Bunschoten gebruikmaken van de subsidie Nadere regel Energiebesparing Bunschoten 2021-2022. De gemeente Bunschoten wil met deze subsidie inwonersstimuleren om energie te besparen.

Bij deze subsidie heeft u de keuze uit twee opties:
Geld terug-actie: Krijg tot € 70,- aan geld terug bij het inleveren van uw bonnetje voor de aankoop van energiebesparende producten. Vul hiervoor uw gegevens in op rrew.duurzaambouwloket.nl. Op www.bunschoten.nl/financieringduurzaamheid vindt u een lijst met producten die in aanmerking komen voor de geld terug-actie.

Energiebox: Ontvang een gratis box met energiebesparende producten, bijvoorbeeld een ledlamp, een stekkerdoos met aan-/uitschakelaar of een tochtstrip. Vraag een energiebox aan via www.energiebox.org/bunschoten.

Let op: vanuit de subsidievoorwaarden is het niet mogelijk om én € 70,- aan geld terug te ontvangen én een gratis energiebox. U moet dus één keuze maken uit deze twee opties.

U kunt uw woning op verschillende manieren energiezuiniger en daarmee ook comfortabeler maken. Elke maatregel die u hiervoor neemt, zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast bent u door het energiezuiniger maken van uw huis goed voorbereid op een gezonde en leefbare toekomst.
Het is mogelijk vanuit de gemeente Bunschoten gratis advies te ontvangen van coaches over hoe u in uw woning energie kunt besparen. Meer informatie hierover vindt u op www.bunschoten.nl/duurzaam.

Vorig artikelOpstelling zaterdagmarkt
Volgend artikelHour of Praise