Vanwege de werkzaamheden aan de Westdijk kan er nog steeds slechts door een beperkt aantal mensen worden geteld bij de maandelijkse telling en niet op zaterdag. De werkzaamheden vorderen gestaag. Ik hoopdat er op de eerste zaterdag in december 2021 of januari 2022 weer door een groot aantal deelnemers geteld kan worden. Ik zal daar tezijnertijd bericht van geven.

De eerstvolgende maandelijkse telling is op maandag 4 oktober, van 9 tot 10 uur. Er kunnen, door de verminderde voorwaarden vanwege corona, meer mensen mee gaan tellen. Het moet allemaal in twee auto’s kunnen. Heb je belangstelling om met Hayo en mij mee te gaan, geef je dan per email op bij mij, Wim Smeets. Wij vertrekken om 08.45 uur vanaf de parkeerplaats naast mijn huis (Bachlaan 111, 3752 HG Bunschoten).

Vorig artikelVissers in verzet
Volgend artikelSnelfietsroute