Spakenburg leek binnen vijf minuten de complete wedstrijd te verliezen. Eerst kreeg Roy Terschegget direct rood vanwege een stevige overtreding, waarna ASWH binnen twee minuten twee keer wist te scoren.Eerst schoot Luuk Admiraal de 1-0 binnen uit een vrije trap, waarna Lester Pires uit de mislukte Spakenburger aftrap meteen de 2-0 scoorde.
Het tiental van Spakenburg wist de rug te rechten, want Youri Koelewijn profiteerde optimaal van geklungel in de ASWH-defensie. De middenvelder tekende voor de 2-1. Dat was ook de ruststand, al kreeg Floris van der Linden vlak voor de pauze nog een mogelijkheid op de 2-2, maar hij strandde op de doelman van de thuisploeg.
Na rust probeerde Spakenburg wat af te dwingen, maar de Blauwen vonden de gelijkmaker maar niet. Het moest toezien hoe de thuisploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht kansen kreeg, via onder meer spits Daniƫl Wissel. Diep in de blessuretijd wist ASWH vanuit een counter de eindstand op 3-1 te bepalen. Diego Snepvangers schoot zijn oude werkgever naar een crisis.

26′ Luuk Admiraal (1-0)
27′ Lester Pires (2-0)
31′ Youri Koelewijn (2-1)
90+4′ Diego Snepvangers (3-1)
Bijz.
22′ Rode kaart Roy Terschegget (Spakenburg)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelGeen LOS bij T Mobile
Volgend artikelEemdijk nestelt zich in de top