Vind je het lastig om een leerwerkplek of opleiding te zoeken waar jij helemaal op je plek bent? Of heb je vragen over leren en werken? Je bent van harte welkom bij het spreekuur van het Leerwerkloketregio Amersfoort in de Bibliotheek Bunschoten.

Vanaf oktober kun je elke eerste donderdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in de Bibliotheek Bunschoten voor kosteloos advies en antwoord op jouw vragen. De eerste keer vindt dus plaats op donderdag 7 oktober. Een afspraak maken is niet nodig.

Het Leerwerkloket is er voor iedereen. Of je nu jong of ouder bent en wel of geen werk hebt. Ze helpen je graag! Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor informatie over loopbaanoriƫntatie, leerwerktrajecten, branche- en BBL-opleidingen, financiƫle regelingen, informatie over de arbeidsmarkt en opleidingen, om- her- en bijscholing en competentietesten.

Vorig artikelBuurthuis Grace Home
Volgend artikelJaarlijks onderhoud Vebowand