Wilt u uw woning energiezuiniger en daarmee comfortabeler maken, maar weet u niet precies hoe dit aan te pakken? Kom dan a.s. zaterdag 9 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur naar de kraam Duurzaam Bunschotenop de markt in het centrum van Spakenburg.
Bij deze kraam op de markt zijn onder andere de energiecoaches van de gemeente Bunschoten aanwezig. Zij vertellen u graag vrijblijvend welke maatregelen u kunt nemen, zodat uw energierekening omlaag gaat en u goed voorbereid bent op de toekomst.
Het gaat hierbij niet alleen om grote maatregelen, zoals het isoleren van uw huis of zonnepanelen; zelfs de kleinste stapjes, denk aan het vervangen van lampen of een waterbesparende douchekop, kunnen al veel effect hebben! De energiecoaches wijzen u graag op financieringsmogelijkheden, zoals de subsidie ‘Energiebesparing Bunschoten 2021-2022’ en de mogelijkheid van gratis adviesgesprekken aan huis van de coaches.

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelExpositie Mattie Goedegebuur